dokovi

Последна актуализация на 20/07/2023 

 

Център за детско развитие "Усмивки" е създаден от Фондация "Докова и Доков за бъдеще" в подкрепа на деца в риск, деца с мигрантски произход и деца със специални образователни потребности. Екипът на детския център покрива специфичните потребности на децата в ранното им детско развитие, като се състои от детски психолог, психолог-терапевт, начален учител и учител по изобразително изкуство, начален учител по български език, музикотерапевт, логопед и аниматор за деца със специални образователни потребности.

Провеждат се различни ателиета - йога за деца, образователни и логопедични занимания, фина моторика; индивидуални и групови психологически занимания, развиване на емоционална интелигентност и устойчивост; български език в игри, арт терапия, музикотерапия, куклен театър, анимация, танци и много игри.

 

Фондация "Докова и Доков за бъдеще" е член на Национална мрежа за децата и партньор на УНИЦЕФ България за повече усмивки и по-добро бъдеще за всяко дете!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Центърът е отворен за деца на възраст от 3 до 7 години на две смени - от 9.30 до 12.30 ч. или от 13.30 до 16.30 ч.

Достъпът до центъра е безплатен, но за да се включите в дейностите на центъра, трябва да се регистрирате на https://usmivki.eu/регистрация.